Om je in te schrijven voor een of meerdere reizen klik je op deze knop

Om de service naar de leden te verhogen, en het werk voor de vrijwilligers te verminderen, zijn de reizen- en ledenadministratie aan elkaar gekoppeld. Om van deze koppeling optimaal gebruik te kunnen maken is het van belang dat aanmeldingen op zo'n manier plaatsvinden dat de gegevens direct in het gekoppelde systeem terecht komen.

Voor jou is het grote voordeel dat je je eigen persoonsgegevens, en die van eventuele gezinsleden, niet opnieuw hoeft in te vullen. Die zijn immers al bekend. Daarnaast heb je dan ook gelijk de mogelijkheid om de bij ons van jou geregistreerde persoons- en adresgegevens te controleren en te wijzigen.

Om misbruik te voorkomen, is het noodzakelijk dat ieder hoofdlid een eigen gebruikersnaam heeft. Deze door jezelf te kiezen gebruikersnaam en wachtwoord moet je eenmalig registreren. Vervolgens kun je jezelf en eventuele gezinsleden eenvoudig aanmelden voor een reis.

De procedure van inschrijven voor een reis verloopt als volgt:

  1. Je klikt op de knop

 
  1. Om misbruik te voorkomen, is het noodzakelijk dat ieder hoofdlid een eigen gebruikersnaam heeft. Deze door jezelf te kiezen gebruikersnaam moet je eenmalig registreren. Klik daarom op dat onderstreepte woord “registreren”.
  2. Voor de eerste keer mag je zelf een gebruikersnaam kiezen. Je krijgt dan direct van ons een wachtwoord toegezonden. Je hebt vervolgens de mogelijkheid je wachtwoord te wijzigen. Wil je later inloggen en ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten,  volg dan de stappen zoals beschreven op de inlogpagina.
  3. Je komt op de “Ledenpagina Rijnlandse Ski  Vereniging” en kiest voor “reisinschrijving”.
  4. Vul de gevraagde gegevens in en dan kun je jezelf en je gezinsleden aanmelden voor een reis. Je kunt zelf je geregistreerde persoons- en adresgegevens in onze database wijzigen.


Als je nog geen lid bent van de RSV dan kun je je hier aanmelden:


Wil je eerst de informatie lezen omtrent de aanmeldingsprocedure die we als RSV hanteren?

Ga dan dan naar de pagina RSV-lid worden.

Inschrijven reis

inloggen