Wie zijn wij?


De RIJNLANDSE SKI VERENIGING (= RSV) is voortgekomen uit de Kring Leiden van de Nederlandse Ski Vereniging en bestaat 50 jaar. Wij richten ons met onze activiteiten op alle wintersporters in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn en Bollenstreek, maar iedereen kan lid worden van de RSV. De RSV heeft ruim 400 leden.

De RSV organiseert veel “winterse” activiteiten van skiborrels, sneeuwfittrainingen (Skigymnastiek) tot wintersportreizen en ook andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een spetterend slotfeest.

De RSV telt ruim 400 leden: vrienden, alleengaanden, duo’s en gezinnen met kinderen, van jong tot oud van beginner tot vergevorderde.

 

Lid worden?

Om aan onze activiteiten te kunnen deelnemen en om ons blad en digitale nieuwsbrieven  te ontvangen, moet je lid worden van onze vereniging.

De kosten van het lidmaatschap van de RSV zijn in het seizoen 2016 - 2017 voor een:

Ben je nog geen lid van de Nederlandse Ski Vereniging, dan brengen wij € 9,00 extra in rekening, waarvoor wij je als servicelid aanmelden bij de Nederlandse Ski Vereniging (= “bondsafdracht”).

Wij vragen je om een automatische incasso af te geven. Dit is voor onze vereniging erg handig en daarmee maken we het werk voor onze ledenadministrateur een stuk eenvoudiger. Ben je hiertoe niet bereid, dan zijn wij genoodzaakt voor elke hoofdlid en gezinslid € 1,50 extra te berekenen.  1. Je meldt je aan als lid door te klikken op deze knop         
  2. Per adres wordt 1 hoofdlid ingeschreven; andere personen worden gezinslid.
  3. Bij de aanmelding kun je gelijk een gebruikersnaam registreren. De registratie wordt direct door de RSV per e-mail bevestigd. In deze e-mail wordt ook het wachtwoord vermeld.
  4. Met de zelfgekozen gebruikersnaam plus het van de RSV ontvangen wachtwoord kun je jezelf en je gezinsleden aanmelden voor een reis.

Als de gekozen reis vol blijkt te zijn en de enige reden om lid te worden was juist die reis, dan kun je het lidmaatschap beëindigen en krijg je de betaalde contributie terug.

De procedure is als volgt:

RSV lid worden

Andorra

Leden werven leden

Wij vragen onze leden: ken je iemand in jouw omgeving, vrienden, familie of kennissenkring die geïnteresseerd is in wintersportreizen en/of training? Maak reclame voor de RSV. Als je een nieuw lid en reisdeelnemer aanbrengt, krijg je
€ 50,- korting op je reissom (mits lid sinds seizoen 2015/2016 of langer).