RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

RSV reis Huttentour - Italië

Skigebied

Met de Dolomiti Superskipas heb je toegang tot ruim 1.200 km pistes. Elke dag kun je een ander gebied verkennen. Klik voor meer info over het skigebied.


Voor wie is deze huttentour?

Deze tour is speciaal voor de avontuurlijke en sportief ingestelde wintersporter. Je hoeft geen crack te zijn om hier aan mee te doen. Wel heb je een goede conditie nodig voor 7 volle skidagen (meestal met rugzak met daarin benodigdheden voor avond en nacht) en dien je zonder problemen rode pistes te kunnen nemen. Deze tour kan worden aangevuld met deelnemers die géén RSV-lid zijn.


Rifugio’s (berghotels)

De rifugio’s waar we overnachten liggen aan of vlakbij de skipiste. Ze variëren van eenvoudige tot luxe berghotels, allen met douchegelegenheid en een uitstekende keuken. We slapen meestal in meerpersoonskamers, vaak met stapelbedden.

Huttentour - vrijdag 12 januari t/m zondag 21 januari 2018

Skiën van berghut naar berghut onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids, dit moet je een keer gedaan hebben!! Prachtige afdalingen, zonder je zorgen te maken of je wel de goede kant op gaat, want de gids wijst de weg. Overweldigend om in de ochtend als eerste de vers geprepareerde piste af te skiën. Tijdens de après-ski in de berghut genieten van indrukwekkende zonsondergangen…Helaas kun je je

NIET inschrijven

voor deze reis

Uit het verslag van de Santa Cristina reis 2017

... Beneden aangekomen skiën we door een prachtig ravijn waar aan beide zijden bevroren watervallen hangen. In het dorp dat hierna te voet wordt doorkruist, nemen we de bus naar het gebied rond Alleghe. Het is inmiddels prachtig weer geworden. Na de lunch vertrekt een deel van de groep naar beneden, een deel gaat tiefschnee happen en een derde groep gaat de pistes afrazen. We eindigen de dag in een nieuw dal .… Lees meer ….