RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

Reissom

De prijs voor deze reis voor een verblijf op een 2-persoonskamer is inclusief een skipas van 7 ½ dag.

Voor 14- t/m 64-jarigen reissom inclusief 7 1/2-daagse skipas € 1.110,- .

Voor 65- t/m 71-jarigen bedraagt de reissom inclusief 7 ½ -daagse skipas € 1.056,-.

Voor 75 jarigen en ouder is de reissom € 1.013,- inclusief een 7 1/2- daagse pas.

Er is een zeer beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar en daarvoor betaal je een toeslag van € 195,-. We kunnen je als alleenreizende ook - zonder meerprijs - indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:

RSV reis naar Les Arcs / La Plagne - Frankrijk

Skigebied

Paradiski is ‘het’ skigebied in de Savoie van La Plagne en Les Arcs en telt 2 toppen boven de 3.000 m en 425 pistekilometers. Het beslaat ook Peisey en Vallandry. Met de “Vanoise Express” zweef je van Les Coches naar Plan Peisey. Er zijn mooie brede pistes voor de beginnende skiër, alsook pittige zwarte buckelpistes en mooie off-piste afdalingen voor wie geen uitdaging te gek is. Ook kun je hier parapenten.

Les Arcs / La Plagne - vrijdag 16 maart t/m zondag 25 maart 2018

meer dan 1.200 km skiplezier. Klik voor meer info over het skigebied.

Een fantastische skireis naar het veelzijdige gebied “Paradiski” met veel pistekilometers, mooie lange dagen en een grote kans op een heerlijke maartse zon! Het skigebied met deze paradijselijke naam omvat de gebieden Les Arcs, Peisey, Vallandry en La Plagne. Het hotel kun je skiënd bereiken en verlaten en heeft een mooi groot zonneterras met uitzicht op de Mont Blanc om volop te genieten van je vakantie.

Hotel

We verblijven in berghotel Emeraude in Vallandry Les Arcs met een vriendelijke staf. Dit is een 3 sterren hotel met goede kamers. We bieden dit hotel aan inclusief een wijnarrangement bij het diner. Het hotel beschikt over een zwembad en een stoomcabine. Vanuit het hotel ski je naar de 50 m lager gelegen skilift. Ook terug kun je skiënd het hotel bereiken.

Uit het verslag van de reis naar Les Arcs / La Plagne 2017

... Waar je gelukkig zelf invloed op hebt is de gezelligheid met de rest van het skigezelschap. Dat verloopt nagenoeg vanzelf en je komt er al snel achter dat de leden van de vereniging een hechte, maar vooral een sportieve band hebben. Niets mis mee. En ja, er zijn compromiterende foto’s tijdens de diverse tochten gemaakt. Die worden vooral gedeeld tussen de deelnemers van de verschillende ski groepjes, wat leidt tot grote hilariteit en sterke verhalen aan de bar Lees meer ….

Overige skipas prijzen / reissom


Voor deze reis geldt een aantrekkelijke pakketprijs inclusief skipas. Mocht je niet willen skiën, neem dan contact op met een van de reisbegeleiders.


Reisbegeleiders


Lex de Rijter

tel. 06-50818585


Diana van Leeuwen

tel. 06-10793672

(na 19.00 uur).Benieuwd hoe het de reizigers vergaat?

Foto’s bekijken?

Klik dan op

Reisverslag

RSV reisverslag Les Arc / La Plagne 2018