RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

Reissom

De prijs voor een 2-persoonskamer bedraagt € 795,- per persoon en € 880,- voor een 1-persoonskamer. Er is slechts slechts een beperkt aantal 1-persoonskamers! We kunnen je als alleenreizende ook zonder meerprijs indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:RSV reis naar Morzine - Frankrijk

Skigebied

Morzine geeft toegang tot de skigebieden Morzine/Les Gets en Avoriaz/Zwitserland, samen Portes du Soleil met meer dan 650 km (skigebied Portes du Soleil). De variatie van het skigebied is zo groot dat je na een week skiën niet meer weet welke afdalingen je allemaal genomen hebt. De tochten naar en door Zwitserland over Les Crosets, Champoussin en Morgins zijn de klappers in onze reis. Lunchen in “het Geitendorp” is een must! In Zwitserland kun je betalen met euro’s. De skiërs hebben veel keus van mooie brede blauwe en rode pistes tot bijzonder zware (pikzwarte) pistes. De cracks onder ons zien we dan ook op de “muur” terwijl de relaxte skiër in een groepje naar Zwitserland glijdt. Meer informatie over Morzine en Avoriaz. Voor de langlaufers ligt er 90 km aan loipes. Genoeg van het skiën? In Morzine kun je ook zeer goed shoppen.

Morzine - vrijdag 19 januari t/m zondag 28 januari 2018

Wat goed is moet niet veranderen, luidt het devies van onze reis naar Morzine! De ingrediënten van deze reis zijn: een machtig mooi skigebied: Portes du Soleil, veel skiën, afwisselende pistes en lekker eten en relaxen in het zwembad en de sauna in het hotel “Les Bruyeres”.

Hotel

Hotel Les Bruyères scoort bij onze deelnemers elk jaar opnieuw hoog. Het hotel heeft een zwembad en sauna. Annick, Christian en Vincent doen alles om het voor ons comfortabel te maken. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar en ’s avonds is het diner een culinair hoogtepunt met gratis wijn (1/4 fles pp) of een sapje en het Franse kaasplankje. Naast de traditionele drie-gangen-menu's werden we de afgelopen jaren ook verrast met een avondje racletten of kaas- of vleesfondue. Het ligt centraal in het dorp tussen de beide skigebieden van Avoriaz en Les Gets. De kamers zijn voorzien van douche, WC, telefoon, TV en soms een balkon.

Skipas prijs

Wij vragen je bij boeking op te geven welk type skipas je wilt. De kosten hiervan komen op de factuur. Skigebied Portes du Soleil (Morzine, Les Gets en Avoriaz en Zwitserland): Volwassenen  6-daagse skipas € 260,-, 7-dagen € 293,- en voor 8-dagen € 324,- 65-74 jarigen 6-daagse pas € 234,-, 7 dagen € 264,- en 8 dagen € 292,- 75 jarigen en ouder € 18,- per dag + € 3,- voor de pas.

Uit het verslag van de Morzine reis 2017

… Maar het leukste is toch om weer met de groep verenigd te zijn op een zonovergoten terras bovenaan de Super-Morzine, waar de RSV zowat de helft van de ruimte geconfisqueerd heeft. Wel last van enige afgunst door de verhalen over zachte en harde pistes, nieuw ontdekte paden, vermiste en teruggevonden groepsgenoten, schandalig dure versnaperingen, het koddige verlaten van de stoeltjeslift met een onbestuurbaar board, de aarzelingen bovenaan de buckelpiste. Een van de hoogtepunten van de dag is ongetwijfeld de avondmaaltijd op hoog culinair niveau, die de reis naar dit gebied extra aantrekkelijk maakt … Lees meer ….Reisbegeleiders


Willem Colijn

tel. 071-5413853 0f

06-51460558


Gerhard Surink

tel. 0172-438668 of

06-11394259.Benieuwd hoe het de reizigers vergaat?

Foto’s bekijken?

Klik dan op

Reisverslag

RSV reisverslag Morzine 2018 RSV reisverslag Morzine 2018