RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

Reissom

De prijs voor een 2-persoonskamer bedraagt € 830,- per persoon en € 930,- voor een 1-persoonskamer. Er is slechts een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar. We kunnen je als alleenreizende ook zonder meerprijs indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:RSV reis naar Santa Cristina - Italië

Skigebied

Het sneeuwzekere Santa Cristina ligt op 1.250 m en is gelegen

in het gezellige Val Gardena aan de zonzijde van Zuid-Tirol.

Onze locatie geeft eenvoudig toegang tot de bekende Sellaronda en ook tot andere skigebieden zoals Alpe Di Siusi (ook wel Seiser Alm genoemd), Col Raiser en Seceda. Via de Sellaronda zijn natuurlijk ook de skigebieden Marmolada en Alta Badia te bereiken. Al met al meer dan 1.200 km skiplezier op één skipas.

Klik voor meer info over het skigebied.

Santa Cristina - vrijdag 12 januari t/m zondag 21 januari 2018

Na 2 succesvolle jaren nu voor de 3e keer in ons programma: Santa Cristina. Geniet van de prachtige Dolomieten: vele kilometers rustige pistes met goede sneeuwkwaliteit (mede dankzij de vele sneeuwkanonnen) vanuit een luxe hotel op loopafstand van de lift.

Geniet ook van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de overheerlijke apfelstrudel in het Annatal of een chique lunch op 2.154m hoogte.

Hotel

Het hotel Carmen is een mooi familiehotel. Het heeft een zwembad, whirlpool, fitness en uitgebreide sauna. Je ontvangt een hotelpas voor alle ruimtes, zoals skihok, deuren, liften en een gratis buskaart waarmee je met alle bussen kunt reizen in het gebied (met uitzondering van de privé bus tussen Seiser Alm en Monte Pana kosten ca. € 3,-). Het hotel ligt in het midden van het dorp, niet te ver van de liften (30 m beide kanten op en 100 m tot stoeltjeslift die ontsluiting geeft op de Sella Ronde) en de winkels.

We verblijven op basis van halfpension met een uitgebreid ontbijt buffet en een heerlijk gevarieerd diner met één keer galamenu en één keer een Tiroler menu.

Helaas hebben we maar een beperkt aantal 1-persoonskamers kunnen bemachtigen.

Skipas prijs

Wij vragen je bij boeking op te geven welk type skipas je wilt. De kosten hiervan komen op de factuur.
De 6-daagse pas kost € 265,-, de 7-daagse pas € 281,- en de 8-daagse pas € 314,-.
Voor senioren geboren vóór 26-11-1952 kost de 6-daagse pas € 238,- , de 7-daagse pas € 253,- en de 8-daagse € 283,-.

Uit het verslag van de Santa Cristina reis 2017

... Het was zondag een topdag met goede pistes, lekker skiën en kaiser schmarrn eten. Met een groepje van 16 personen hebben we een dagtocht naar Santa Croce (oftewel het Witte Kerkje) gemaakt. De sneeuw condities waren beter dan vorig jaar, ondanks dat bijna alles was opgespoten! Je kon overal naar toe, de zon scheen 7 dagen en het vroor goed, met uitzondering van vrijdag toen het sneeuwde en er een harde wind stond. De gevoelstemperatuur lag toen erg laag .… Lees meer ….Reisbegeleiders


Victor Nihot

tel. 0252-222214

of 06-22499432


Anita Raak

tel. 010-4795240

of 06-14496246 (ma-vrij na 19.00u).Benieuwd hoe het de reizigers vergaat?

Foto’s bekijken?

Klik dan op

Reisverslag

RSV reisverslag Santa Cristina 2018