RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

 RSV Reisverslag Mini-skireis Zell am Ziller 2018

Mini-Ski reis Zell am Ziller 30 januari t/m 4 februari 2018


Woensdag 31 januari 2018

De eerste dag in Zell am Ziller was fantastisch, de aankomst bij het hotel was ’s ochtends om 7.30 uur. Een aantal enthousiaste reizigers hielpen de buschauffeur met het lossen van de tassen, ski’s en skischoenen, terwijl Anita en Tony alvast het hotel ingingen om e.e.a. te regelen. Na het ontbijt en omkleden in de receptie en skiruimte konden wij genieten van een heerlijke skidag op de zonovergoten pistes van Zell am Ziller, Gerlos en Konigsleiten. Bij terugkomst in het hotel kregen wij de sleutel van onze hotelkamer en na een douchebeurt konden wij aantreden voor het avondeten. Tijdens het diner hebben wij gezongen voor Henk die 55 jaar jong was geworden. Hierna hebben de meesten nog een alcoholische versnapering genomen in het restaurantgedeelte. In slaap vallen was voor de meesten geen probleem na een toch wat ongewone nacht in de bus.  

RenéDe deelnemers aan deze reis:

Marry, Mirjam, Hans, Tineke, Dirk, Jan, Dick, Jennifer, Carla, Jan, Anneke, Rob, Aad, Ineke, Nina, Frank, Marjo, Kees, René, Hakija, Jack, Leonard, Petra, Annelies, Sonja, Dirk, Henriëtte, Paul, Henk, Bouwe, Jan, René en Marcel.

en de reisbegeleiders Anita en Tony.

Donderdag 1 februari 2018.

Vandaag weer een hele mooie dag gehad, ondanks de slechte weersverwachting toch richting Koningsleiten gegaan, want een van ons wil vandaag minimaal de 50 km aantikken. Zelfs de zwarte piste is geen probleem. Het begint zachtjes te sneeuwen en het zicht wordt duidelijk wat minder. Het gaat nog wat harder sneeuwen en je ziet niet veel meer, eerst maar een kopje koffie dan weer door. Onderweg wil er een nog even off piste proberen, wat toch geen succes is. Toch weer veder. Het wordt nu zo mistig en we besluiten toch maar richting Gerlos te gaan. Onderweg even een stop en een van ons vindt zowaar een zonnebril. Onder aan de piste besluiten we om eerst maar wat te eten en kom ik er achter dat ik mijn zonnebril ben verloren. We kijken even naar de gevonden zonnebril en komen er achter dat dit mijn zonnebril is. Hoe is het mogelijk? Het gaat nog wat harder sneeuwen en gaan nu richting Gerlos, het begint nog harder te sneeuwen en je ziet nog minder: je skiet inmiddels van paal tot paal. Uiteindelijk komen we toch bij de gondel die ons naar beneden brengt en waar we kunnen zien hoeveel km we uiteindelijk gemaakt hebben. Groot is onze blijdschap als blijkt dat we ondanks de weersomstandigheden toch nog 54 km aan piste km gemaakt hebben.

Dick.