RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens





REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderen



VERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten




Sportieve partners:

Reissom

De prijs voor deze 8-daagse vliegreis vanaf Schiphol of Rotterdam bedraagt voor de eerste 20 deelnemers  € 740,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer en € 894,- voor een 1-persoonskamer. 1-persoonskamers zijn beperkt beschikbaar en alleen op aanvraag. We kunnen je als alleenreizende ook zonder meerprijs indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:

RSV reis naar Soldeu - Andorra

Skigebied

Het skigebied Grand Valira is het grootste skigebied van Andorra in het mooiste gedeelte van de Pyreneën met een totale lengte van 193 km aaneengesloten pistes (41 km zwart, 53 km rood en 99 km blauw) en 64 skiliften. Grand Valira is een afwisselend en uitdagend gebied voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt naar Pas de la Casa skiën of naar Canillo met pistes tot 2.300 meter hoogte.

Soldeu - zaterdag 3 februari t/m zaterdag 10 februari 2018

Relaxt met het vliegtuig naar Barcelona en dan verder met onze eigen bus naar Soldeu in Andorra. Het stadje Soldeu (= ‘weldadige zon’) ligt op 1.810 m. Het ligt als een juweel in de Pyreneeën, ingebed tussen Frankrijk en Spanje. Met deze vorm van reizen kom je uitgerust aan. Geniet van de uitstekende skihellingen van Grand Valira in de Pyreneeën. De Andorra reis biedt een perfecte combinatie van kwaliteit en gezelligheid.

Hotel

We logeren weer in Hotel Naudi. Dit zeer gezellige familiehotel ligt op 150 m van de cabinelift. Het zonnige terras en de salon bieden tevens een mooi uitzicht op de skipiste van Soldeu. Het hotel heeft een gratis en verwarmde skiberging en tevens is er WiFi internet. De 2 -persoonskamers plus een beperkt aantal 1- persoonskamer (alleen op aanvraag) hebben TV, badkamer en telefoon. Inbegrepen is een ontbijtbuffet en ‘s avonds een dinerbuffet met salades en keuze uit desserts.

Skipas prijs

Wij vragen je bij boeking op te geven welk type skipas je wilt. De kosten hiervan komen op de factuur.
De skipas voor 6 dagen voor volwassenen t/m 64 jaar kost ca. € 236,-. Passen voor senioren moet je zelf aanschaffen bij de kassa i.v.m. legitimatie en zijn niet via ons te bestellen. De skipas voor 65 t/m 69 jarigen kost ca. € 27,- per dag. Voor 70+ is de skipas gratis.

.

Uit het verslag van de Andorra reis 2017

... Lapland in Andorra: Na twee dagen skiën werden we nieuwsgierig naar de sleetjes en de honden die je vanuit de lift en vanaf de piste kon zien. We werden welkom geheten door oma Husky met de puppy’s. In de Yurt (Mongoolse tent) verwisselden wij de skischoenen voor boots. En dan op de sleetjes. Spannend!! Wel een erg dun randje waar je op moet gaan staan. Omhoog steppen en omlaag remmen. Een ervaren Rus voor ons ging al snel op zijn kant. De Husky honden wilden maar al te graag aan het werk om ons vooruit te trekken. Een mooie ervaring ... en nu nog wachten op het Noorderlicht in Andorra .… Lees meer ….



Reisbegeleider


Gerhard Surink

Tel. 0172-438668 of

06-11394259


Bram Verweij

Tel. 071-5154503 of

06-54256850.





Benieuwd hoe het de reizigers vergaat?

Foto’s bekijken?

Klik dan op

Reisverslag

RSV reisverslag andorra2018