RIJNLANDSE SKIVERENIGING

Postadres:

Vaartkade NZ 40

3461 CJ  Linschoten

Overige contactgegevens

REIZEN

Goed georganiseerde, gezellige groepsreizen met veel vrijheid en variatie
voor alleengaanden, vrienden, duo’s en gezinnen met kinderenVERENIGING

Lid worden

Historie

Sneeuwfit

Overige activiteiten
Sportieve partners:

Reissom

De prijs voor een 2-, 3- of 4-persoonskamer bedraagt € 795,- per persoon. Een 1-persoonskamer kost € 900,- en als 1 persoon op een 2-persoonskamer betaal je € 975,- . We kunnen je als alleenreizende ook - zonder meerprijs - indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:

RSV reis naar Wagrain - Oostenrijk

Skigebied

Het skigebied heeft meer dan 860 km pisten. Zeer goede interactieve kaarten vind je op www.wagrain.salzburg.at en www.wagrain-kleinarl.at. Vanuit de G-link (= lift) heb je een mooi uitzicht op Wagrain. Natuurlijk gaan we ook skiën in de aangrenzende gebieden van St. Johan en Flachau, waarbij we doorsteken naar Kleinarl en Zauchensee. We hebben de beschikking over een eigen bus, die ons naar de verschillende skigebieden van Ski Amadé rijdt, zoals Schischaukel Grossarltal (80 km pistes), Hochkönigs Winterreich (150 km pistes), Gasteinertal (200 km pistes), Dachstein, Tauern en Schladming Region (150 km pistes) en Salzburger Sportwelt. Deze gebieden liggen allen op max. 60 km van Wagrain verwijderd. Vaak sluiten we de skidag af met een gezellige après-ski op locatie.

Wagrain - vrijdag 2 maart t/m zondag 11 maart 2018

meer dan 1.200 km skiplezier. Klik voor meer info over het skigebied.

Yes! Weer in het programma en altijd een succes! De laatste keer toen Willem en Tony deze reis deden gingen er 44 man mee, nu kunnen er maar 42 personen mee in de bus. Dus wees er snel bij! Statistisch gezien een reis met veel zonnige dagen. Deze reis biedt de combinatie van een uitdagend, zonnig skigebied, een knus dorp en een comfortabel hotel. Onze eigen bus ter plaatse brengt ons ook naar andere gebieden.

Hotel

We verblijven in het luxe Hotel Schattauer bij de familie Beer. Dit hotel staat synoniem voor een heerlijk verblijf. Wij hebben een groot aantal ruime 2- en enkele 3- en 4- persoonskamers gereserveerd met ligbad en/of douche, toilet, radio, tv, telefoon en balkon. Er zijn, uitsluitend in de dependance, enkele 1-persoonskamers beschikbaar. In het hotel is een gratis sauna, stoombad en whirlpool en er is een gezellige bar. Verzorging is op basis van halfpension. ‘s Ochtends staat er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en ‘s avonds een 3-gangen keuzemenu met extra saladebuffet. Naar verwachting zullen we ook een keer op Bauern Buffet en Dessert Buffet worden getrakteerd. Onder muzikale begeleiding van Uwe kan er worden gedanst.

Skipas prijs

Wij vragen je bij boeking op te geven welk type skipas je wilt. De kosten hiervan komen op de factuur.

Een skipas voor 5 uit 7 dagen kost € 233,-, een 6-daagse skipas kost € 239,-, voor 7-dagen € 266,50 en voor 8-dagen € 292,50. Borg voor de pas is € 3,-.

Uit het verslag van de reis naar Wagrain 2016

... Om 9.00 u vertrok de bus onder goede weersomstandigheden naar Maria Alm. De snelle groep koos ervoor vanuit het dorp daarnaar toe te skiën. Een aantal deelnemers vermaakten zich met andere zaken. Aan het einde van de middag ging Fred met een aantal achterblijvers de groep weer op ophalen. In de bus werd het al snel gezellig door de goede muziekkeuze van Fred de DJ. De Engelse drop smaakte goed. In het hotel aangekomen ging een ieder richting bar of sauna. Vanavond werden wij traditie getrouw vergast op een uitstekend Bauern buffet. Het was weer zeer smakelijk Lees meer ….


Reisbegeleiders


Willem Colijn

tel. 071-5413853 of

06-51460558


Tony Dekker

tel. 071-5763212 of

06-10678551.Benieuwd hoe het de reizigers vergaat?

Foto’s bekijken?

Klik dan op

Reisverslag

RSV reisverslag Wagrain 2018